Band patches 

band patches

Is muziek een groot deel van wie jij bent en wil je de wereld laten zien welke bands jij beluisterd? Band patches zijn de oplossing! Het is een gemakkelijke manier om je uitstraling te versterken. Supersnel kan je al je spullen een upgrade te geven. Wees niet bang om jezelf te zijn en geef je kledingkast snel meer karakter door band patches toe te voegen.

Band Patches: hoe werkt het?

Band patches zijn lapjes stof waar de naam en het logo van bands en artiesten opstaan. Soms wordt dit gedrukt, maar meestal is het op de stof geborduurd. Vooral in de rock scene is het gebruikelijk om band patches te hebben, maar eigenlijk komen de patches voor in de merchandise van bands en artiesten uit elk genre. De patches zijn vaak erg betaalbaar. Daarnaast zijn ze gemakkelijk aan te brengen op bijvoorbeeld kleding en tassen. Je kunt ze strijken of vastzetten met wat naald en draad. Van de jaren ’60 tot ’80 waren de patches en grote hype, maar ze zijn nu weer helemaal terug. Het is namelijk een goede manier om de wereld te laten zien wat je stijl is!

Band Patches; waar vind je ze?

Online kun je band patches gemakkelijk aanschaffen. Je vindt op internet verschillende aanbieders die de band patches voor kleine prijsjes verkopen. Je vindt ze al vanaf 3,50 euro per stuk. De patches zijn van veel verschillende bands te verkrijgen. Van Parkway Drive tot Skid Row, van Guns ‘n Roses tot Kamelot, alles komt aan bod. Classic rock, punk, metal; geen genre is overgeslagen in het aanbod. Binnen twee dagen heb je de patches meestal al in huis, en je hebt vaak ook nog tijd om te ze retourneren mocht het niet bevallen. Let altijd wel op de authenticiteit van de website waar je koopt en zorgt dat het een betrouwbare partij is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *