Een kinderkapper in Leiden knipt jouw kids

kinder kapper Leiden

Woon jij in de buurt van Leiden en heb je kids die maar niet stil willen zitten als hun haren geknipt worden? Dan kun je natuurlijk ook een kinderkapper in Leiden zoeken? Kappers die ook kinderen knippen weten namelijk doorgaans precies hoe je dat doet, en beschikken bovendien over hele leuke capes waar je kids helemaal bij van worden. Een goede kinderkapper in Leiden is bekwaam in het knippen van mensen (oftewel kinderen) die niet goed stil kunnen zitten en het bovendien heel eng vinden om geknipt te worden. Wat overigens wel al helpt is naar een kapper gaan die zowel kinderen als volwassenen knipt, want dan kun je eerst je eigen haren laten knippen. Je kids zien dan dat je het zelf ook doet en dat het helemaal niet zo eng is. Daarna hebben ze er zelf vaak al minder moeite mee.

Wat kost een kinderkapper in Leiden?

Het is moeilijk te zeggen wat zo’n speciale kinderkapper in Leiden kost. Dit hangt namelijk af van of die persoon zijn of haar eigen kapsalon heeft of gewoon aan huis knipt, en of die gespecialiseerd is in het knippen van kinderen of ook volwassenen knipt. Je kunt het beste even googelen naar het aanbod, en op diens website zie je ook vaak de prijzen al staan. Soms biedt zo’n kinderkapper in Leiden korting aan als je meerdere kinderen tegelijk laat knippen, maar dit is niet altijd het geval. Informeer dus gerust eens bij diverse aanbieders voor de mogelijkheden.

Kun je zelf de haren van je kind knippen?

Veel ouders wagen zich voordat ze bij een echte kinderkapper aankloppen zelf aan het knippen van de haren van hun kids. Dit is echter moeilijker dan het lijkt. Volwassen mensen knippen is al lastig, laat staan als de persoon niet stil zit. Een echte kinderkapper of -kapster hanteert speciale technieken die het diegene mogelijk maken toch een mooi kapsel bij je kind te knippen. Daar ga je je toch niet zelf aan wagen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *